Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
9,99
Ietaupījums:
1,60 (16%)
Cena ar atlaidi*:
8,39
Pirkt
Identifikators:749140
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tehnoloģiska procesa apraksts
Pārlasīt un nomazgāt griķus. Putraimus skalo 2 -3 reizes, katru reizi tiem pārlejot tīru ūdeni. Vispirms skalo vēsākā ūdenī, pēc tam siltākā. Pieliet putrā ūdeni, pievienot sāli un vārīt, 20 – 25 min, pie t0 96 – 102 0C.
Pievienot sviestu. Pasniedz apmēram +65 0C 1 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Sagatavo klimpu mīklu: sakuļ olas, pielej pienu, pieliek sāli, to visu izmaisa miltos un pusstundu notur, lai piebriestu mīklu lipeklis. Klimpas liek gandrīz gatavā zupā, līdz būs viss gatavs. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Gaļu sagrieztu apcept karstā eļļā brūnu, uzlej nedaudz verdoša ūdens, pasautē, līdz ūdens iztvaiko, apcept vēlreiz, apkaisa ar garšvielām un sautē pusmīkstu. Sautē 98 0C, apmēram 1,5 st. Dārzeņus sagriež daļiņās vai kubiņos, apcept atsevišķi un pievieno gaļai, to sautē vēl 10 min., tad pievieno sāli. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Pākšaugus izmērcē (uzbriedina), liek vārīties. Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.
Tehnoloģiska procesa apraksts
Putraimus izmērcē (uzbriedina), liek vārīties. Vārošā ūdenī pieliek apstrādātu gaļu. Izkarsē sīpolus un burkānus. Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos. Kartupeļus, sīpolus un burkānus salikt katlā, lai varās 3 st., pie t0 96 – 102 0C. Pievienot sāli un krējumu un vāra 5 – 8 minūtes. Pasniedz apmēram +65 0C 2 st. laikā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Tehnoloģiskās kartes”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/749140

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties