Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Parastās kafijas alternatīva – cigoriņu kafija
Eseja vidusskolai2
JaunsApskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Ukrainas tautas nacionālās virtuves izpēte
Referāts augstskolai17
Apskatīt -
Ēdienkarte nedēļai
Prezentācija vidusskolai16
Apskatīt -
No kokosrieksta iegūstamie produkti
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Greek traditional foods
Prezentācija pamatskolai11
Bezmaksas!Apskatīt -
Kultivēšanas temperatūras ietekme uz piena titrējamo skābumu Lactobacillus bulgaricus kultūrās
Referāts vidusskolai33
Novērtēts!Apskatīt -
In the world of food
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Konjaka ražošanas process
Prezentācija vidusskolai15
Apskatīt -
Uzņēmējdarbības vides analītiskā prakse
Prakses atskaite augstskolai15
Apskatīt -
Pārtikas produktu pirmapstrāde
Prezentācija augstskolai80
Apskatīt -
Biznesa ideja
Biznesa plāns pamatskolai4
TOP 500Apskatīt -
Produktu saglabāšanas veidi
Prezentācija pamatskolai18
Apskatīt -
Kvalitātes izvērtējums viesnīcai “X” izmantojot tiešsaistes Booking.com atsauksmes
Referāts augstskolai30
Apskatīt -
Vienas personas vienas dienas ēdienkarte
Referāts augstskolai17
Apskatīt -
Virtuves trauku un piederumu tīrīšana un kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
Tokaj vīns – ungāru alkoholiskais dzēriens
Referāts vidusskolai12
Apskatīt -
Uzņēmuma "Restorāns 3" ēdienkartes raksturojums
Referāts augstskolai6
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Zivju šķirošanas iekārtas
Referāts vidusskolai5
Apskatīt -
Русское национальное блюдо
Referāts vidusskolai17
Apskatīt -
Raksturīgie citu tautu produkti
Referāts pamatskolai2
Bezmaksas!Apskatīt -
Latviešu nacionālie un tradicionālie ēdieni
Prezentācija pamatskolai6
Apskatīt