Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Ēdienu gatavošanā izmantojamās izejvielas - Zivis
Referāts augstskolai9
Apskatīt -
Karbonskābes un to atvasinājumu praktiska nozīme. Dzirkstošie vīni un medikamenti
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
Kalcija daudzums pienā
Referāts vidusskolai5
Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas produktu apstrādes metodes
Prezentācija augstskolai38
Apskatīt -
Izmaiņas izstrādājumu cepšanas laikā
Prezentācija vidusskolai17
Apskatīt -
Krēmu pagatavošana, to raksturojums
Prezentācija vidusskolai23
Apskatīt -
Kvalitātes rādītāji un prasības
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Krēmi un to klasifikācija
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Maizes gatavošanas pamatprincipi
Prezentācija vidusskolai60
Apskatīt -
Izejvielas maizes gatavošanai
Prezentācija vidusskolai19
Apskatīt -
Vai kafija ir veselīgs produkts
Referāts vidusskolai20
Apskatīt -
Pārtikas rūpniecība
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
вред фаст фуда
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Kvantitatīva C vitamīna (L-askorbīnskābes) noteikšana svaigos, saldētos un konservētos persikos ar jodometriskās titrēšanas metodi
Konspekts vidusskolai4
Apskatīt -
Titrimetriskā sāls satura noteikšana sierā
Referāts augstskolai8
Apskatīt -
Kalcija noteikšana jogurtā
Konspekts augstskolai7
Apskatīt -
Pusdienu restorāna ,,Otto” ēdināšanas pakalpojuma kvalitātes izvērtējums
Diplomdarbs augstskolai53
TOP 500Apskatīt -
Gruzijas virtuve
Prezentācija pamatskolai23
Apskatīt -
Milti
Prezentācija pamatskolai43
Apskatīt -
Neorganisko savienojumu izmantošana pārtikā
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
Aizvietoto karbonskābju izmantošana pārtikā
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Audu inženierija pārtikas nozarē
Referāts augstskolai19
Apskatīt