Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Latvian Traditional Foods
Prezentācija pamatskolai9
JaunsApskatīt -
Практическое исследование продуктов, содержащих ГМО
Konspekts vidusskolai4
JaunsApskatīt -
Medījumu gaļa
Prezentācija vidusskolai14
JaunsApskatīt -
Maize, zīmola nozīme Latvijas un pasaules tirgū
Prezentācija vidusskolai13
Apskatīt -
Soda Can Calorimeter: Energy Content of Food
Konspekts vidusskolai5
Apskatīt -
Konfektes
Prezentācija pamatskolai32
Apskatīt -
My Favorite Food - Pancakes
Prezentācija pamatskolai9
Apskatīt -
Fritēšanas iekārtas
Referāts augstskolai16
Apskatīt -
Uzņēmuma "Nestle" SVID analīze
Referāts augstskolai13
Apskatīt -
Apskatīt
-
SIA "Me gusta" biznesa plāns
Biznesa plāns vidusskolai37
Apskatīt -
Enzīmu izmantošana dzērienu ražošanā
Konspekts augstskolai13
Apskatīt -
Restorānu X un Y pieejamības salīdzinoša analīze
Referāts augstskolai22
Apskatīt -
Austrālijas vīni
Prezentācija pamatskolai12
Apskatīt -
Pētnieciskais darbs par dzērienu "Coca Cola"
Referāts pamatskolai10
Apskatīt -
Apskatīt
-
Uztura bagātinātāji
Prezentācija vidusskolai2
Apskatīt -
Uztura bagātinātāji
Referāts vidusskolai22
Apskatīt -
Ēdināšanas uzņēmuma telpu plāns
Konspekts vidusskolai4
Apskatīt -
Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana
Konspekts augstskolai8
TOP 500Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas kvalitāte un drošums
Konspekts vidusskolai1
Apskatīt -
Galda kultūra un tās pamatnoteikumi
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Olas
Prezentācija vidusskolai19
Apskatīt -
Ķīmiskie procesi virtuvē
Prezentācija vidusskolai24
Apskatīt