Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,49
Ietaupījums:
0,67 (15%)
Cena ar atlaidi*:
3,82
Pirkt
Identifikators:349585
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viesu apkalpošanas process ietver prasmi pareizi uzklāt galdu, apkalpot viesus, kā arī pareizi novākt galdu. Uzņēmumos, kas nodarbojas ar tūrisma pakalpojumu sniegšanu, bieži vien tiek piedāvāts tāds pakalpojums kā ēdināšana, līdz ar to, viesu apkalpošanas procesā ir divas darbojošās puses: viesis no vienas puses, un viesmīlis, no otras. Viesis pērk pakalpojumu, bet viesmīlis to pārdod caur savu darbu, t.i.,apkalpojot viesi.
Ēdināšanas uzņēmumos, izmanto dažāda materiāla, atšķirīga dizaina un visdažādāko veidu traukus. Tie var būt no fajansa, porcelāna, metāla, stikla, fajansa, keramikas un kristāla, rūdītā stikla (Arcopal), dumotā stikla (Arcoroc), kā arī Luminaric traukus. Ātrās apkalpošanas ēdināšanas uzņēmumos (Bistro) izmanto arī vienreizējās lietošanas traukus – plastmasas, kartona. Ēdināšanas uzņēmumos, kas veidoti ar noteiktu profilu, piem., krodziņi, alus bāri, izmanto keramikas, metāla un koka traukus.
Traukiem un galda piederumiem tiek izvirzītas šādas prasības:
tiem jābūt pietiekami stipriem, izturīgiem ar noteiktu standarta tilpumu un diametru;
trauku, glāžu, galda piederumu skaitam jāatbilst ēdināšanas uzņēmuma vietu skaitam (katrai sēdvietai trīs komplekti);
traukiem jābūt saskaņotiem (piem., porcelāns un stikls);…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,43 €
Materiālu komplekts Nr. 1342061
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Trauku iedalījums, ēdienkaršu veidi, sastādīšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/349585

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties