Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:264088
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.08.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 15 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
2016. - 2020. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    5
1.  Bezglutēna maizes ražošanas tehnoloģija    6
1.1.  Bezglutēna maizes pamatojums    6
1.2.  Izejvielu raksturojums bezglutēna maizes ražošanai    8
1.4.  Bezglutēna maizes tehnoloģiska procesa parametri    13
1.5.  Bezglutēna izstrādājumu ražošanas tehnoloģisko operāciju pamatojums    14
1.6.  Bezglutēna maizes ražošanas tehnoķīmiskā un mikrobioloģiskā kontrole    16
1.7.  Palīgmateriāli un tara bezglutēna maizes ražošanai    16
2.  Bezglutēna maizes ražošanas tehnoloģiskās iekārtas    19
2.1.  Tehnoloģisko iekārtu izvēle bezglutēna maizes ražošanai    19
2.2.  Iekārtu noslogojuma grafiks    27
2.3.  Ceptuves „Latgolys Maiznīks” ražošanas telpu aprēķins    28
2.4.  Ceptuves „Latgolys Maiznīks” tvaika, ūdens un elektroenerģijas aprēķins    29
3.  Bezglutēna maizes kvalitātes vadība    31
4.  Gatavā produkta virzīšana tirgu    43
4.1.  Produkta iepakojuma izstrāde un analīze    43
4.2.1.  Ceptuves „Latgolys Maiznīks” mārketinga plāns    48
4.2.2.  Ražošanas apjoms, izmaksas, pašizmaksa ceptuvē „Latgolys Maiznīks”    50
4.2.3.  Bezglutēna maizes pārdošanas cena un kopējie ieņēmumi    53
4.2.4.  „Latgolys Maiznīks” peļņas vai zaudējumu aprēķins, rentabilitāte    54
4.2.5.  Uzņēmuma SVID analīze    54
5.  Praktiskā daļa    56
  Izmantotā literatūra    68
  Pielikumi    70
Darba fragmentsAizvērt

3. BEZGLUTĒNA MAIZES KVALITĀTES VADĪBA
„Latgolys Maiznīks” ceptuvei ir jānodrošina ražotās produkcijas nekaitīgums un
kvalitāte, tāpēc ceptuvē ir izstrādāta un ieviesta pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas
paškontroles sistēma HACCP. Tiek noteiktas un novērtētas visas darbības, kas rada risku
pārtikas drošībai, visas drošības procedūras tiek noteiktas, ieviestas, uzturētas un periodiski
pārskatītas, pamatojoties uz pārtikas potenciālā piesārņojuma riska cēloņu analīzi un
kritisko punktu principiem.
Ceptuves „Latgolys Maiznīks” paškontroles sistēmas darbības sfēra aptver:
- Produktus (miltu izstrādājumus);
- Visus aprites posmus un procesus (kas tieši noris ceptuvē, no izejvielas un
palīgmateriālu piegādes brīža līdz gatavo produktu izsniegšanai realizācijai).
Uzņēmuma darbības politika attiecībā uz pārtikas nekaitīgumu ir vērsta uz to, lai
apmierinātu pārtērētāju vajadzības, tiktu nodrošināts tāds produktu kvalitātes un
nekaitīguma līmenis, kādu ražotājs ir deklarējis un kurš atbilst valstī noteiktām un
normatīvajos aktos reglamentētām prasībām. Visu uzņēmuma darbinieku pienākums ir
veikt visus nepieciešamos pasākumus, t.sk. pārtikas higiēnas, lai nodrošinātu saražoto un
izplatāmo produktu nekaitīgumu, kvalitāti un nepieļautu kvalitātes prasībām neatbilstošo
pārtikas produktu izplatīšanu, tādējādi pasargājot patērētāju no nedrošas produkcijas
(Latvijas maiznieku biedrībā, 2006).
Labas higiēnas prakse (LHP)
Higiēnas prasības „Latgolys Maizīnks” ceptuvē.
Uzņēmuma higiēna:
- Prasības uzņēmuma teritorijai, telpām;
- Prasības iekārtām, aprīkojumam.
Produktu un ražošanas higiēna:
- Izejvielu un materiālu pieņemšana, pārbaude;
- Temperatūru ievērošana;
- Tehnoloģisko procesu ievērošana;
- Pārtikas atkritumi;
- Iepakošana, uzglabāšana un transportēšana.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties