Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:139571
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Iekārtu izvēles pamatojums
Šajā iekārtu izstrādes variantā darba autores izvēlējās gastronomisko produktu griešanas iekārtu Automatic - belt transmission, lai sagrieztu vārītu gaļu; dārzeņu griezēju CL30, lai sagrieztu vārītos dārzeņus – kartupeļi, bietes un marinētus gurķus; dārzeņu griezēju CL25, lai sagrieztu olas un sieru; gaļas masas mikseri IMP/70, lai sajauktu salātus; darba galdus ar apakšējo plauktu no nerūsējoša tērauda AISI 304.
Priekšrocības:
Ar griešanas iekārtām visas salātiem nepieciešamās izejvielas tiek sagrieztas ievērojami ātrāk un kvalitatīvāk, katrai izejvielu grupai ir izvēlētas atbilstošas iekārtas, salātu fasēšana notiek mehanizēti, darba galdi katrā ražošanas telpā ir paredzēti pēc iespējas atbilstošāki un tā, lai darbinieki pie tiem strādājot, darbu veiktu pēc iespējas ātrāk.
Trūkumi:
Izvēlētajā iekārtu izstrādes variantā kā trūkumu varētu uzskatīt to, ka salātu fasēšanu ir paredzēts veikt ar rokām, kas ievērojami paildzina darba ilgumu, kā arī tas, ka dēļ tā, ka salātu fasēšanu veic ar rokām, papildus jāparedz darbinieks fasēšanas telpā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties