Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:198523
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.09.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Starptautiska kompānijā, kas nodarbojas ar informāciju tehnoloģijām un IT iekārtu ražošanu un tirgošanu caur dīleriem visā pasaulē. Mātes uzņēmums atrodas Kanādā, pārstāvniecības ir gandrīz visās Eiropas valstīs, ieskaitot arī Baltijas valstis. Gadiem ejot kompānija ir izveidojusi noteiktas prasības un sistēmu personāla atlasē. Uzņēmumā ietilpst vairāki departamenti, kas nodarbojas ar atšķirīgiem uzdevumiem - pārdošanas departaments, finansu departaments, administrācija, konsultantu departaments, tehniskais serviss, utt. Kompānija ir izstrādājusi koncepciju, ka ne visos departamentos personāla atlase notiek līdzīgi. Tas ir izskaidrojams ar to, ka kompānijas iekšējos noteikumos ir minētas sekojošas priekšrocības visiem kompānijas darbiniekiem: telefons, apmaksāts telefona rēķins, automašīna, personālais dators, degvielas atmaksa, veselības apdrošināšana, interneta pieslēgums mājās utt. Lai nebūtu šie benefiti pilnīgi visiem darbiniekiem, kompānija izmantot tā saucamos outsourcing pakalpojumus. Sīkāk par personāla atlases metodēm zemāk:


Ja uzņēmumā izveidojas vakance, darbinieku meklēšana notiek dažādi:

1.variants:
Uzņēmuma iekšienē, t.i., izveidojas vakance, tiek visam uzņēmuma izsūtīts e-pasta veidā ziņojums par vakanci ar darba pienākumu aprakstu, uz kuru var pieteikties. Ja ir darbinieks, kas vēlas pieteikties uz šo vakanci, notiek telefoniska, e-pasta veidā sazināšanās ar atbildīgo cilvēku – menedžeri*. Pēc tam notiek intervija un apstiprināšana vai neapstiprināšanas attiecīgajā amatā.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1111226
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties