Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,11 (11%)
Cena ar atlaidi*:
0,88
Pirkt
Identifikators:413886
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Konservēšana zemā temperatūrā ir dzesēšana un sasaldēšana. Produkta atdzesēšanas laiks ir atkarīgs no temperatūras. Dzesēšanā produktus uzglabā
0 to-rā nepielietojot sasalšanu. Šis konservēšanas paņēmiens nemaina produktu kvalitāti.
1.Lēnā sasaldēšana – sasaldē līdz -24oC. Starpšūnu telpā veidojās lieli ūdens kristāli, rodas audu, šūnapvalku bojājumi. Notiek arī olbaltumvielu denaturācija.
2.Ātrsaldēšana – izmantojot to, temperatūra tiek pazemināta zem -24oC.
3.Kriogēnā jeb dziļā saldēšana – temperatūra -195oC. Sasaldētie produkti jāglabā temperatūrā -18oC. Pareizi sasaldēti produkti uzglabāti un atlaidināti maz atšķiras no svaigiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,52 €
Materiālu komplekts Nr. 1179333
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pārtikas produktu konservēšanas pamati”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/413886

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties