Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:932978
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.09.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Itāļu virtuve ir atzīta par vienu no labākajām virtuvēm pasaulē, tā ir arī viena no modernākajām virtuvēm mūsdienās.Tas nav brīnums, jo itāļu virtuve atšķiras ar savu produktu un garšvielu dažādību: dārzeņi, jūrasveltes, liellopu gaļa, cūkgaļa, putnu gaļa, augļi, ogas, siers, pākšaugi (pupas, zirņi), rīsi.
Par nacionālu ēdienu tiek uzskatīti makaroni. Visus ēdienus, kas tiek gatavoti no makaroniem, sauc vienā vārdā “pasta”. Tie var būt dažādas formas un izmēra, tos pievieno zupām, pasniedz ar mērcēm vai vienkārši ar sieru. Bieži vien pastu pasniedz ar pupām, zirņiem vai ar puķu kāpostiem.No makaronu veidiem populāri ir spageti – garas nūdeles, un kannelloni – lieli, resni makaroni. No sākuma kannelloni izvāra līdz pusgatavībai, tad tos piepilda ar kādu pildījumu, pēc tam cep cepeškrāsnī. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties