Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:158270
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ar zupām var iesākt pusdienas, tās var arī pasniegt pusdienu galdā pēc aukstajām uzkodām.
Zupu gatavošanai var izmantot:
Kartupeļus
Dārzeņus
Putraimus
Pākšaugus
Miltu izstrādājumus
Gaļu
Zivis u.c.
Zupās biezās un šķidrās attiecības parasti ir 1/3:2/3, bet tās var būt arī biezākas.
Sāli un garšvielu daudzums receptēs nav norādīts. Vienam litram zupas paredz:
Piparus un citas garšvielas – 0,1 g,
Lauru lapas - 0,04 g,
Sāli – 6 – 10 g. ( mazāk sāls liek piena, kā ari biezeņzupām.
Zupu var iedalīt pēc:
Pasniegšanas temperatūras,
Gatavošanai izlietotā šķidruma
Gatavošanas tehnoloģijas…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties