Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:962563
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.09.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saldējums ir saputota, sasaldēta piena, saldā krējuma un citu piena produktu – sviesta, sausā vai kondensētā piena, cukura, kā arī ogu, augļu, stabilizatoru un dažādu citu garšas un aromātisko vielu maisījums. Saldējums ir augstvērtīgs uztura produkts, jo tā sastāvā ir piena produkti, kuros esošās uzturvielas saldēšanas laikā nemainās. Saldējumi, kuros nav piena produktu, ir zemāka uzturvērtība.
Saldējuma gatavošana.
Atkarībā no saldējuma produktu sastāva tos samaisa, tad šo maisījumu pasterizē 70°C temperatūrā un homogenizē paaugstinātā spiedienā (virs 100 atm).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties