Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:761140
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Vēsture    4
2.  Makaronu ražotne    5
2.1.  Izmantojamās iekārtas makoronu ražotnē    5
2.2.  Makaronu ražošana    5
2.3.  Makaronu fasēšana    5
2.4.  Iepakojamo materiālu lietošana makaronu ražotnē    7
  Izmantotā literatūra    8
Darba fragmentsAizvērt

Mīkla tiek izspiesta caur matricu, formēta un nogriezta. Pēc tam tas vis iet cauri priekšžāvēšanas iekārtai. Priekšžāvētāja temperatūra sasniedz 70 – 80 oC. Priekšžāvētājā tiek izžāvēti aptuveni 10 % mitruma. No priekšžāvētāja iet uz žāvētāju. Žavētāja temperatūra sasniedz līdz 90 oC, arī šajā iekārtā tiek izžāvēti aptuveni 10 % mitruma. Ja sākotnēji makaronu mitrums ir apmēram 33 %, tad pēc žāvēšanas tas ir apmēram 12 %. Pēc tam tas vis iet caur atdzesēšanas iekārtu. Dzesētājā ar gaisa plūsmu makaronus atdzesē līdz apmēram 20 oC. Pēc tam gatavā produkcija iet uz glabāšanas tvertnēm no kurām iet uz fasēšanu [3].…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties