Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:698980
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Anglija
Stingra ēdienreižu ievērošana: brokastis, lenčs (13:00), tējas laiks (17:00), pusdienas (vakarā). Brokastīs: ola, šķiņķis, biezpiens, marmelāde. Lenčs – uz restēm cepta gaļa + kartupeļi (dārzeņi). Tējas laiks – melnā tēja, dažādi saldumi. Pusdienas – uzkodas, zupas, otrie ēdieni, saldie.
Amerika – tāds ēdienreižu režīms kā Anglijā;
Austrālija - tāds ēdienreižu režīms kā Anglijā;
Francija
Frančiem kulinārija ir māksla.
asas garšvielas;
ēdienu gatavošanā – vīni, liķieri, konjaki;
piedevas gaļas ēdieniem - artišoki, sparģeļi, kāposti;
etiķa un olīveļļas mērces.
Itālija
Mīklas izstrādājumi – makaroni, nūdeles, ko ēd kopā ar zivīm, gaļu, dārzeņiem, sieru.
Cieņā dažādas mērces,
Zivis, vēžveidīgie;
Lieto daudz dažādus dārzeņus
Iecienīti aromātiskie sieri.
Indija
Daudz liegumu uz gaļas ēšanu (veģetārieši). Dienvidindijā galvenokārt lieto rīsus, Z-Indijā – kviešus un kukurūzu.
Aitas, kazas, putnu gaļa, zivis.
Indiešu nacionālie garšvielu maisījums „awry” – kardamons, koriandrs, krustnagliņas, ķimenes, u.c.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties