Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:541195
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Par tēmas aktualitāti mūsdienās liecina zinātnieku pētījumi [4.], ka mūsdienās apmēram puse zemes iedzīvotāju riskē saskarties ar kāda veida miega problēmām. Ir vairāk kā 90 slimību, kuras var izsaukt miega traucējumus un nopietnas fiziskas un psiholoģiskas sekas. Un radušās miega problēmas paasina jau esošās slimības. [4.]
Pēdējā laikā arī mani arvien vairāk ir satraukušas bažas par mana miega veselīgumu, kas ietekmē arī manu ikdienu un darba gaitas, taču vienmēr ir pietrūcis laiks un galvenais - motivācija, lai vairāk pievērstos šai problēmai.
Pirmais solis bija noskaidrot, vai mans organisms ikdienā sastopas ar miega problēmām. Tam atradu anketu internetā. [6.] (Skatīt pielikumu nr.1.) Izpildod šo pašnovērtējuma testu, secināju, ka arī mani skar miega traucējumi. Šie negatīvie testa rezultāti mani motivēja nopietnāk izpētīt, kas būtu jādara, lai uzlabotu manu miegu, kā arī izanalizēt, vai zinātnieku un speciālistu ieteikumi attiecībā uz to, kas būtu jādara, lai uzlabotu miegu, būtu vieksmīgi un lietderīgi arī man.
Par pētījuma mērķi izvirzīju motivēt sevi 4 nedēļu garumā ievērot zinātnieku un pētnieku ieteikumus, kā uzlabot miegu, tādā veidā, secināt, kuri ieteikumi ir derīgi un kuri - nē, un nozīmīgākais mērķis - cerams, veicināt arī savu veselību. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties