Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,36 (18%)
Cena ar atlaidi*:
1,63
Pirkt
Identifikators:724992
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Galvenās sastāvdaļas ir kviešu milti, piens, raugs, cukurs un sviests vai margarīns. Kā arī garšviela- kardamons.
Pildījums sastāv sviesta vai margarīna, cukura, kanēļa, garšvielām, augļiem u.t.t.

Kanēļmaizītes popularitāti ieguva pēc Pirmā pasaules kara, kad kļuva iespējams vieglāk iegūt nepieciešamās sastāvdaļas.
Līdz 1950.gadiem kanēļmaizītes bija luksus ēdiens.
Pēc 1950.gadiem mājsaimnieces lepojās ar jaunu dekoratīvu maizīšu izveidi un tika pat sarakstītas pavārgrāmatas kurās iekļautas tikai kanēļmaizīšu receptes.
Mūsdienās zviedriem kafijas pauzes bez kanēļmaizītes nav kafijas pauze.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Zviedrijas nacionālais konditorejas ēdiens - kanelbulle”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/724992

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties