Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,36 (12%)
Cena ar atlaidi*:
2,63
Pirkt
Identifikators:212627
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Restorāns “Kaļķu Vārti”
Piedāvātais produktu sortiments:
Zivis 6 veidi – (tunzivs, jūrasvilka fileja, laša fileja ar ikriem, sama fileja, vēža astītes
Gaļas 7 veidi – cepta brieža fileja, jaunlopgaļas steiks, anrekots, pīles krūtiņa, vistas krūtiņa jaunlopa mēle.
Piedevas 5 veidi - kartupeļu friti, krāsnī cepti dārzeņi, cepti spināti ar ķiplokiem, basmati rīsi, jaunie kartupeļi
Uzkodas 8 veidi – kaņepju krēms ar tīģergarnelēm, spinātu salāti, cūku pupas, dateļplūme ar jēra mēli, brieža filejas karpačo, mazsālīta siļķe ar bietēm, cēzara salāti, ķirbis cidoniju sīrupā.
Zupas 3 veidi - Trifeļu un kartupeļu biezzupa, Zaļo zirnīšu biezeņzupa ar jūras ķemmīti un piparmētru eļļu, Baraviku krēmzupa
Deserti 5 veidi - firmas deserts «Kaļķu vārti», augļu kēks, smiltsērkšķu zupa ar kanēļa ābolu saldējumu, karstais šokolādes fondāns ar pīlādžu saldējumu, medus kūka
Veģetārie ēdieni 3 veidi - meža sēņu rizoto ar brī sieru, baklažānu tinumā cepta mocarella ar saulē kaltēto tomātu vinegretu, baraviku krēmzupa.
Ēdienu pagatavošanas veidi:
Cepti, grillēti, vārīti, sālīti, marinēti, fritēti

Ēdienu pasniegšanas īpatnības:
katram pasākumam piedāvā īpašu viesu vajadzībām izvēlētu
ēdienkarti, nodrošinot arī bāra produkcijas klāstu.
restorāna konditorejā tiek gatavoti ne tikai deserti, bet arī visdažādākie konditorejas izstrādājumi — tortes, smalkmaizītes, «Kaļķu vārtu» kūciņas (petits fours) u. c. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdienkaršu raksturojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/212627

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties