Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,51 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,48
Pirkt
Identifikators:349579
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Autentiskais viduslaiku restorāns ‘’Rozengrāls’’ atrodas Vecrīgā. Telpās, kuras kā Rīgas Rātes senākais vīna pagrabs un svinību vieta rakstos minēta jau 1293. gadā. Restorāna 5 zālēs viduslaiku atmosfērā vienlaicīgi var mieloties 150 viesi. Ēdieni tiek gatavoti pēc senām receptēm.
Ēdināšanas uzņēmuma kvalifikācija: restorāns
Izejvielu daudzveidība: zivis, gaļa(medījumi), dārzeņi, pākšaugi, sēnes, rieksti, piens, milti, rīsi, grūbas, lēcas
Sagatavošanas veidi: vārīšana lielā šķidruma daudzumā, tvaikošana, cepšana mazā tauku daudzumā, cepšana cepeškrāsnī, grilēšana, sautēšana
Pasniegšanas īpatnības: piedevas tiek pasniegtas atsevišķi, nelielās bļodiņās
Ēdināšanas uzņēmums atbilst kvalifikācijai, diezgan plašs ēdienu piedāvājums, restorāns vairāk orientēts uz ārzemju tūristiem

Braucot pa Rīgas – Valmieras šoseju, Limbažu un Turaidas ceļu krustojumā atrodas krodziņš ‘’Raganas Ķēķis’’
„Raganas Ķēķī” izmanto ekoloģiski tīrus dārzeņus, augļus, pienu, olas, gaļu, ko iepērk no vietējiem zemniekiem

Seaside bārs atrodas viesnīcas Hotel Jūrmala SPA 11. stāvā
Piedāvā baudīt karstus vai atspirdzinošus dzērienus un uzkodas
No bāra paveras skaists skats uz Jūrmalu un Rīgas jūras līci.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,51 €
Materiālu komplekts Nr. 1131872
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdināšanas uzņēmumu piedāvātais sortiments, tā raksturojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/349579

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties