Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,45 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,04
Pirkt
Identifikators:925818
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2014.g. - 2014.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  Iekārtas produktu sagatavošanai    4
1.1.  Dārzeņu griezējs    5
1.2.  Kartupeļu mizotājs    5
1.3.  Gaļas malējs    6
1.4.  Putotājs    6
1.5.  Gastronomijas produktu griezējs    7
1.6.  Svari    7
2.  Ēdiena cepšanas, fritēšanas, sildīšanas iekārtas    7
2.1.  Gāzes plīts    7
2.2.  Tehniskā dokumentācija    8
2.3.  Fritēšanas iekārta    8
2.4.  Konvekcijas krāsns    9
2.5.  Mikroviļņu krāsns    9
2.6.  Marmīti    9
3.  Ēdiena uzglabāšanas iekārtas    10
3.1.  Ledusskapis    10
3.2.  Saldētava    11
3.3.  Aukstuma kamera    11
3.4.  Dzesējamais darba galds    11
4.  Trauku uzglabāšanas iekārtas    12
  SECINĀJUMI    13
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Modernizējoties virtuves kulinārijai, biežāk palielinās iekārtu izmantošanas skaits. Izmantošanas iespējas iekārtām ir daudzas un dažādas, bet ne visi ņem to vērā. Jaunās ražotās iekārtas ne tikai iet uz pilnīgu drošības nodrošināšanu, bet arī uz dažādām ērtībām, ātrumu un ergo efektivitāti.
Svarīgi ir pārrunāt ar personālu, iekārtu izmantošanas nosacījumus un iekšējo telpu noteikumus. Tas uzlabos darba kvalitāti, drošību un personāla pieredzi. Parasti uzņēmumos tas tiek darīts laikus, pirms sezonas. Nākot jauniem darbiniekiem, parādās informācijas un pieredzes trūkums. Lai risinātu šādu problēmu ir nepieciešamas praktiskas apmācības kur pie katras iekārtas instrukcijas būtu nepieciešams darbinieka paraksts. Ja pie iekārtas nav attiecīgais paraksts, darbinieks nedrīkst ar šo iekārtu strādāt, jo pastāv risks savainoties vai pat apdraudēt citus. Šādas mācības ne tikai uzlabotu kvalitāti, bet arī darbinieku pieredzi ilgtermiņā.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/925818

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties