Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:403134
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Iepazīšanās ar prakses uzņēmumu
McDonald’s ir viena no vislielākajām kompānijām pasaulē. McDonal’s ir arī viena no visskaļākajām kompānijām pasaulē, sakarā ar reklāmas daudzumu ko taisa šī kompānijā, jo mēs jebkur varam izlasīt un dzirdēt par šo kompāniju. McDonalda aizsākumi sākās tālajā Amerikā, kad kādi cilvēki izdomāja atvērt savu firmu, protams, vēlāk tas skāra visu pasauli, kā ari Latviju. Par citām valstīm, man nav informācijas, bet Latvijā ir kopā seši McDonaldi un visi atrodas Rīgā. Pats pirmais McDonalds atvērās Vecrīgā 1985. gadā, bet tieši mans McDonalds, kurā es izeju praksi atvērās 1995. gadā, centrā uz Merķeļa ielas. Bet, lai jūs uzzinātu visu iepriekšējo McDonalda attīstību, tālāk sekos vēsturiski apraksti pa gadiem.
Šīs bija vispārīgās ziņas, par McDonald’s restorānu. Šie ir pasaules dati. Pēc 1979.gada informācija nav pieejama. Tālāk sekos informācija, par McDoanldu, kurā es izeju praksi. Mans prakses uzņēmums atrodas, Rīgā, Merķeļa iela 1 un tieši šim restorānam darba laiks ir no 07.00 – 24.00 un šajā laikā cilvēki var baudīt maltīti restorānā, kā arī cilvēkiem ir dota iespēja maltīti baudīt ārpus restorāna piem. (parkā, mājās utt.). Šim restorānam uzņēmējdarbības forma ir SIA. Kā arī, tas kā visiem es ceru ir saprotams, ka, restorāna profils ir ātrās apkalpošanas restorāns, apkalpo viesus bez vecuma ierobežojuma, protams, tie ir iebraucēji, garāmgājēji, kā arī tūristi no citām zemēm. Restorāna apkalpošanas veids ir pašapkalpošanās, tas ir viesis ienākot restorānā ir laipni gaidīts un pienākot pie letes, viesis darbiniekam lūdz pasūtījumu ko viesis ir izvēlējies, pēc pasūtīšanas pieņemšanas darbinieks, precīzi un ātri nokomplektē pasūtījumu, pieņem naudu un izdod atlikumu un atdod čeku, kā arī novēl labu apetīti un laipni lūdz iegriezties kādreiz vēl.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1121276
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties