Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:558121
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Izvēlējos tieši šo prakses uzņēmumu, jo mani interesē darbs ar pārtiku un arī pabeidzot mācības gribu turpināt tos kā ēdināšanas servisa speciālists. SIA „Ātrums Luks” ir 10 gadu vecs uzņēmums, kurš nodarbojas ar konditorejas izstrādājumu izstrādāšanu. Neskatoties uz mazu ražošanas cehu, un uz nelielu darbinieku skaitu, tas ir pazīstams ne tikai visā Latvijā, bet arī Vācijā un Norvēģijā. Par to uzņēmums var pateikties savam produktu izplatītājam SIA „Futurus Food”, kas ir liels vairumtirgotājs mūsdienu tirgū, sadarbojas ar visiem Latvijas m/t veikalu tīkliem un daudziem ārzemes uzņēmumiem. Kaut arī viņi ražo man diezgan tuvu pazīstamu produkciju, par tādu uzņēmumu es neesmu dzirdējusi.
Kvalifikācijas prakses mērķis ir nostiprināt teorētiskās zināšanās iegūtas mācību procesā un teorētisko zināšanu pielietojums praksē.
Galvenie uzdevumi:
1. Iepazīties ar uzņēmumu
2. Izpētīt uzņēmuma sadarbības veidus ar klientiem un izplatītajiem.
3. Izpētīt uzņēmuma ražotas preces un analizēt marketinga pasākumus.

1.Prakses uzņēmuma izveidošanas vēsture, darbības virzieni, īpašuma forma un tas raksturojums
Uzņēmums „Ātrums Luks” dibināts 1994. gadā, bet 2000.gadā to nopirka pašreizēja direktore Renāte Giberte. Nopērkot šo uzņēmumu viņa uzlaboja ražošanas struktūru, tagad konditorejas izstrādājumi ir roku darbs, tāpēc tie ir tik unikāli, jo lielākā daļa līdzīgu konditorejas izstrādājumu tiek ražoti ar ražošanas iekārtu palīdzību. 2004. Gada uzņēmums saņēma sertifikātu uz preču importēšanu uz Vāciju, kas pavēra uzņēmumam plašākas iespējas un tagadējas krīzes situācijā uzņēmums balstās uz saviem ārzemju partneriem, jo Latvijas teritorija pārdošanas apjomi ir samazinājušies un kļūst mazāki arvien straujāk. Uzņēmums nodarbojas ar maizes un konditorejas izstrādājumu izgatavošanu un pārdošanu Latvijas robežās, ka arī to piegādi. Lai nodarbotos ar pārtikas produktu ražošanu uzņēmumam bija nepieciešams saņemt PVD sertifikātu. SIA „Ātrums Luks” saņēma sertifikātu Nr. A 024538 Maizes un miltu konditorejas un kulinārijas izstrādājumu ražošanai, kuru izsniedza PVD Rīgas pilsētas pārvalde. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties