Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:969737
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Deviņdesmitajos gados tika realizētas daudzas svarīgas izmaiņas attiecībā uz Eiropas zīmolu aizsardzību. Pirmkārt un galvenokārt, piecpadsmit Eiropas Savienības valstis savus zīmolu likumus saskaņoja ar Zīmolu Harmonizācijas Direktīvu. Tomēr visām Eiropas Savienības valstīm joprojām ir pašām savas zīmolu reģistrācijas direktīvas, likumi un reģistri.
Turklāt 1996. gadā Harmonizācijas Birojs Alikantes iekšējā tirgū atvēra biroju. Kopš tā laika visā Eiropas Savienībā ir iespējams aizsargāt zīmolu caur vienu vienīgu zīmola reģistrāciju.
Direktīvās un noteikumos Eiropas Taisnīguma tiesa ir atzīta par augstāko Eiropas zīmolu tiesu, kas ir atbildīga par direktīvu un noteikumu interpretāciju un pārbaudi. Eiropas taisnīguma tiesai ir jāsagādā atbildes uz tādiem principiāliem jautājumiem kā zīmolu izmantošana paralēlajā importā un zīmolu ievērojamais daudzums.
Direktīvas un noteikumu zīmolam piešķirtā definīcija – zīmoli ietver visas zīmes, kas var būt izmantotas uzskatāmās prezentācijās, ieskaitot personu vārdus, zīmējumus, burtus, skaitļus un produktu vai iepakojumu formas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties