Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:909664
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. Kam vajadzīgs otrais un trešais vistas buljons?
Lai izvairītos no liekas koncentrācijas, buljonā var būt jums nevajadzīgas vielas. Piemēram, antibiotikas, vai arī “augšanas hormoni”. Kurš gan zina, ar ko vistas ir ēdinātas? Lai sevi pasargātu no šādiem preparātiem, tiek vārīts trešais buljons. Bērniem, parasti otrais, mazuļiem – trešais. Ja neesat droši par gaļas izcelsmi – izmantojiet otro buljonu.
4. Kā attaukot vistas buljonu?
Pats vienkāršākais veids – atdzesējiet to ledusskapī. Pa virsu veidojas tauku kārta. Uzmanīgi to noņemiet.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1384861
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties