Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:499727
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vāra kāpostus ar ūdeni un/vai eļļu, pievieno burkānus, kartupeļus, zirņus, vat pievienot arī miltus un lauru lapu, vāra uz nelielas uguns. Maisa, lai nepiedeg. Gatavs apmēram pēc vienas stundas, kad dārzeņi ir mīksti.
Ķīselis no ievārījuma
Uzvāra ūdeni, pievieno ievārījumu. Izšķīdina kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes), ķīselim pievieno cukuru. Kad ķīselis ir uzvārījies, maisot pievieno kartupeļu cieti.
Zirņu biezenis
Ar stampiņu samīca konservētus zaļos zirnīšus, pievieno sviestā apceptus sīpolus, glāzi piena, dažas ēdamkarotes miltu. Gatavs, kad ir uzvārījies.
Kakao ķīselis
Uzvāra ūdeni, lēni maisot pievieno kakao (samaisītu ar cukuru, apmēram viena ēdamkarote kakao un 2 ēdamkarotes cukura). Kad uzvārās, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes).
Rabarberu ķīselis
Uzvāra ūdeni, pievieno sagrieztus un nomizotus rabarberus, cukuru (apmēram 5 ēdamkarotes), kad ir uzvārījies un rabarberi ir mīksti, pievieno kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties