Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,32 (16%)
Cena ar atlaidi*:
1,67
Pirkt
Identifikators:815609
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uz svaigu dārzeņu virsmas pārsvarā ir pienskābes baktērijas, bet bez tām vienmēr atrodas arī pūšanas un sviestskābās rūgšanas izraisītājas baktērijas. Pienskābes uzkrāšanās nepieļauj pūšanas un sviestskābes baktēriju attīstību, tāpēc, lai skābējamie produkti nebojātos, jārada apstākļi, kas veicina pienskābes baktēriju strauju attīstību:
1) izejvielas nedrīkst būt piesārņotas ar augsni, skābēšanai paredzētiem traukiem jābūt nevainojami tīriem;
2) rūgšanai jānotiek temperatūrā, kas augstāka par 15°C;
3) jāpanāk, lai no izejvielām sulā, kas tās apņem skābēšanas laikā, ātri un iespējami pilnīgi difundētu cukuri.
Cukura pāreju sulā paātrina, pūšanas baktēriju darbību kavē vārāmās sāls piedeva. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kāpostu skābēšanas metodes un principi”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/815609

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties