Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:675372
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kad pārskaitījumi notiek pāri robežām, eksistē valūtas kursa svārstības un muitas nodevas, tas viss var ietekmēt uzņēmuma ienākumus. Tāpat ja izpārdošanas notiek ārvalstīs ir jābūt iesaistītām reklāmas aģentūrām no konkrētās valsts.
Lai sasniegtu panākumus starptautiskajā mārketingā, ir svarīgi būt stingri pamatotiem tā zinātniskajā aspektā. Tikai tad individuāli patērētāji, politikas noteicēji un biznesa vadītāji būs spējīgi iekļaut starptautisko mārketingu savā domāšanā un plānošanā. Tikai tad viņi būs spējīgi apsvērt starptautiskos aspektus un veidot lēmumus, lai atbildētu uz tādiem jautājumiem, kā piemēram, kur ir mūsu pašreizējais un nākotnes patērētājs, vai starptautiskās aktivitātes palielinās risku u.c.

Ja uzņēmums vēlas veiksmīgi ieiet jebkurā citā tirgū, izņemot vietējo tirgu, tad tam būs nepieciešams izmantot starptautisko mārketingu, lai novērtētu konkrētās valsts ekonomiku, politiku, kultūru un tehnoloģiju attīstību un saprastu vai uzņēmumam šī izvēlētā valsts būs saistoša un vai tā palīdzēs sasniegt uzņēmuma mērķus. Pretējā gadījumā var gadīties tā, ka uzņēmums ieiet valstī, bet tajā ir pārāk liela konkurence, nav ieinteresētu patērētāju u.c. atgadījumi, kuru dēļ uzņēmums ciešs zaudējumus un kaitē savam biznesam nevis attīsta to.

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties