Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
21,48
Ietaupījums:
3,22 (15%)
Cena ar atlaidi*:
18,26
Pirkt
Identifikators:585545
Vērtējums:
Publicēts: 16.01.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 22 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2018.g. - 2018.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
1.  Teorētiskā daļa    7
1.1.  Pakalpojums un tās kvalitāte    7
1.2.  Ēdināšanas nozares analīze Latvijā    9
1.3.  Ēdināšanas uzņēmumu darbības pamatprincipi    11
1.4.  Kvalitātes novērtēšanas metodes    25
1.4.1.  Ekspertu metode    25
1.4.2.  Quality function deployment metodes teorija    27
1.4.3.  SERVQUAL metode    31
2.  Praktiskā daļa    33
2.1.  Uzņēmumu International Restorāns Jūrmala apraksts    33
2.2.  Restorānu International Jūrmala novērtēšana pēc SERVQUAL metodi    35
2.3.  Restorānu International kvalitātes salīdzināšanā ar konkurentiem izmantojot ekspertu metodi    39
2.4.  Restorānu International Jūrmala kvalitātes novērtēšana pēc Quality function deployment metodi    42
  Secinājumi un priekšlikumi    50
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    52
  Pielikumi    55
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi un priekšlikumi
Rakstot bakalaura darbu, autorei ir radušies šādi secinājumi:
1. Vērtējot kvalitāti ēdināšanas uzņēmumam, vajag pievērst uzmanību pakalpojumam un produktu-ēdienu kvalitātei.
2. Situācija ēdināšanas nozare Latvijā nav labvēlīga, jo ir liels darbinieku trūkums, kas kavē ēdināšanas uzņēmumu attīstību.
3. Ēdināšanas pakalpojumu pieprasījums samazinās, sakarā ar to ka, iedzīvotāju skaits samazinās.
4. Lai veiksmīgi vadīt ēdināšanas uzņēmumu vajag ieverot Latvijas republikas likumus un Ministru Kabineta noteikumus, kuru ievērošanu regulāri pārbauda Pārtikas un veterinārā dienests.
5. Izmantojot SERVQUAL metodi pētījumā var secināt, ka klientiem ir svarīgi saņemt pakalpojumu noteikta nemainīga kvalitāte jau no pirmās reizes.
6. Izmantojot SERVQUAL metodi pētījumā var secināt, ka Klientiem ir svarīgas tas lietas ko viegli uztvert, vai ieraudzīt, piemērām: ēdienkarte, telpas iekārtojums un darbinieku ārējais izskats.
7. Izmantojot SERVQUAL metodi pētījumā var secināt, ka restorānam International vajag uzlabot taustāmo kvalitāti, galvenokārt telpu iekārtojumu un darbinieku ārējo izskatu.
8. Izmantojot SERVQUAL metodi pētījumā var secināt ka restorānam ir slikta viesu satikšana un tas nerāda pozitīvo pirmo iespaidu.
9. Ekspertu metodes rezultāta var secināt, ka restorāns International aizņem trešo vietu Starp galvenajiem blakus esošajiem konkurentiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdināšanas uzņēmuma pakalpojumu sniegšanas kvalitātes novērtēšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/585545

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties