Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:566347
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.09.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 18 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

NOBEIGUMS
Kustības nepieciešamas bērna kvalitatīvai attīstībai. Pirmsskolas vecuma bērniem viens no fiziskās attīstības rādītājiem ir viņu prasme izpildīt daudzveidīgas kustības, galvenokārt pamat kustības — soļošanu, skriešanu, lēcienus, mešanu, tveršanu, rāpošanu, rāpšanos. Jo bērnam kustību prasmes un iemaņas labāk attīstās, jo vieglāk darboties apkārtējā vidē, jo bērns gan rotaļās, gan saskarsmē ar citiem jūtas drošāks, atbrīvotāks.
Pilnveidojoties kustību prasmēm un to lietošanas spējām, bērna organisms tiek norūdīts, nostiprinās balsta un kustību aparāts, attīstās nervu sistēmas regulācijas spējas. Pareiza kustību slodzes un vingrinājumu izvēle atbilstoši bērna spējām paaugstina viņa intelektuālās un fiziskās darbspējas.
Kopumā tika atlasīts 8 visparattīstošie vingrojumi vienam kompleksam. Kompleksam tie tika atlasīti ievērojot bērnu vecuma posma īpatnības, ņemot vērā bērnu fiziskās sagatavotības līmeni – atbilstošas viņu spējām. Nodarbības procesa laikā tika pielietoti dažādi visparattīstošo vingrojumu varianti, lai paaugstinātu nodarbības procesa efektivitāti. Komplekss tika izmantots ievaddaļā, tām tika atvēlēts laiks līdz 10 minūtēm.
Lai novērtētu vingrinājumu ietekmi uz kustību koordinācijas attīstīšanu, tika veikts nepārtraukts nodarbību process ar visparattīstošo vingrinājumu pielietošanu, kas beigu rezultāta pēc nobeiguma testēšanas visiem bērniem parādīja labu rezultātu pieaugumu. Var secināt ka visparattīstošie vingrojumi sekmēja kustību koordinācijas attīstīšanu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1387455
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties