Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:503993
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.09.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saziņa ir viens no nozīmīgākajiem procesiem cilvēku sabiedrībā. Ja saziņas procesā gadās pārrāvumi un tā ir neefektīva, tad tam var būt visdažādākās sekas, sākot dažādiem pārpratumiem, neveiksmīgiem darījumiem un beidzot pat ar kariem, kas viss rodas tādēļ, ka saziņas partneri viens otru nav sapratuši, to veiktā saziņa ir bijusi neefektīva un nodotā informācija nav nonākusi tur, kurp tā tikusi sākotnēji sūtīta, vai arī tā ir savādāk izprasta, nekā ir gaidīts. Turklāt nepietiekama un neizdevusies informācijas apmaiņa ir viens no biežākajiem stresa, dusmu, neapmierinātības, aizvainojuma, pārpratumu un vilšanās cēloņiem.

Laba saziņas prasme ir obligāts priekšnosacījums panākumiem ikvienā darbā, jo ikviens cilvēks ikdienā nonāk saskarsmē ar citiem un, lai veidotos veiksmīgas attiecības, nepieciešamas labas saziņas spējas, lai nerastos pārpratumi un dažādas neveiklas situācijas, kuru atrisināšana prasītu gan jūsu, gan jūsu partneru un kolēģu laiku, kas visiem ir ierobežots. Labas saziņas spējas ir veiksmīga biznesa pamatā. Jūsu māksla skaidri, kodolīgi un viegli uztveramā veidā sniegt informāciju un norādījumus kolēģiem un klientiem var izšķirt, vai jums izdosies ar viņiem saprasties, vai noslēgsiet iecerētos darījumus. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1135130
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties