Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:967703
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA “PSA” nodarbojas ar atbilstības sertifikātu izsniegšanu Latvijas uzņēmumiem pēc Krievijas ГОСТ un ГОСТ Р standartiem.
Darbā ir aprakstīta uzņēmuma sertifikācijas pakalpojumu norise un vadīšanas stils, tā veidošanās un norise.
Šī tēma ir aktuāla, jo Latvijas tirgū SIA “PSA” ir tikai viens nopietns konkurents, kas darbojas sertifikātu izsniegšanas pēc Krievijas standartu sistēmas jomā.
Veidojot darbu nācās sastapties ar ierobežojumiem, jo uzņēmums nodarbojas ne tikai ar sertifikācijas pakalpojumu sniegšanu, bet arī ar citu pakalpojumu sniegšanu, kurus neizdevās aprakstīt, jo darba apjoms ir ierobežots.
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Preču sertifikācijas aģentūra” ir reģistrēta Latvijas uzņēmumu reģistrā 1997. gada 28. maijā ar Nr. 000334426. Nodokļu maksātāju reģistrā uzņēmums ir reģistrēts 1997. gada 25. augustā ar Nr. 40003344264. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīgā, Vīlandes ielā 18 – 10.
SIA “Preču sertifikācijas aģentūra” ir dibināta, lai veiktu uzņēmējdarbību un gūtu peļņu. Saimniecisko darbību uzņēmums uzsāka ar 1997. gada 1. septembri.
SIA “Preču sertifikācijas aģentūra” pamatdarbība ir preču un pakalpojumu atbilstības sertifikācija Krievijas tirgum. SIA “PSA” sniedz arī standartizācijas pakalpojumus, kā arī sertifikācijas pakalpojumus uz Eiropas Savienības valstīm, tāpat SIA “Preču sertifikācijas aģentūra” ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kuram ir oficiālas tiesības izplatīt ГОСТ un ГОСТ Р sistēmas standartus – dokumentu kopijas ir absolūti legālas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1121345
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties