Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:505009
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Deloitte Touche Tohmatsu ir organizācija, kura apvieno dalībniekus visā pasaulē un kura ir uzticīga izcilībai profesionālo pakalpojumu un konsultāciju jomā, fokusējoties uz klientu apkalpošanu ar globālas stratēģijas palīdzību gandrīz 150 valstīs. Ar pieeju padziļinātam intelektuālajam kapitālam, kuru sniedz 120,000 darbinieku visā pasaulē, Deloitte sniedz pakalpojumus četrās profesionālās jomās – revīzija, nodokļi, konsultāciju un finanšu konsultāciju pakalpojumi – un apkalpo vairāk kā pusi no pasaules lielākajiem uzņēmumiem, kā arī lielus nacionālos uzņēmumus, sabiedriskās institūcijas, lokāli svarīgus klientus un, sekmīgus, globālus ātras izaugsmes uzņēmumus.
Latvijā pakalpojumus sniedz Deloitte Central Europe Holdings Limited meitas uzņēmumi SIA “Deloitte Latvia” un SIA “Deloitte Audits Latvia” (turpmāk saukti par “Deloitte Latvija”). Deloitte Latvija ir starp Latvijas vadošajiem profesionālo pakalpojumu uzņēmumiem, sniedzot revīzijas, nodokļu, konsultāciju un finanšu konsultāciju pakalpojumus ar vairāk nekā 60 Rīgas biroja vietējo un ārvalstu profesionāļu palīdzību. Pazīstami kā darba devējs, kam tiek dota priekšroka, pateicoties novatoriskām cilvēku resursu programmām, šie uzņēmumi ir apņēmušies palīdzēt to klientiem un darbiniekiem sasniegt izcilību.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1177647
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties