Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:949334
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Anotācija    2
2.  Ievads    5
3.  Teorijas daļa    7
3.1.  Lidostas „Rīga” raksturojums    7
3.2.  Aviācijas termini    8
3.3.  Rīgas lidostas attīstības iespējas    9
3.4.  Lielākās aviokompānijas lidostā „Rīga”    9
4.  Pētnieciskā daļa    10
4.1.  Aptaujas rezultāti    10
5.  Intervija    17
6.  Secinājumi    19
7.  Pielikums    21
7.1.  Anketa    21
8.  Izmantoto literatūras un avotu saraksts    22
Darba fragmentsAizvērt

6.Secinājumi
Rīgas lidostai ir ekonomiskās izaugsmes iespējas, pie tam pat ļoti labas, jo lidostā drīz norisināsies paplašināšanas darbi un ar katru gadu lidosta apkalpo arvien vairāk cilvēku un šī tendence turpinās arī šodien un turpināsies vēl ilgi.
• 77% no aptaujātajiem respondentiem ir vecumā no 12 līdz 40 gadiem un ir lidojuši ar lidmašīnām, kas ir pozitīvi, jo lielākā daļa šo cilvēku ir ekonomiski aktīvi iedzīvotāji un spēj nest peļņu lidostai.
• 55% aptaujāto lidošanas mērķis ir atpūta, tātad lidošanai un lidostai ir jānodrošina patīkami atpūtas braucieni gan lidojot, gan lidostā jānodibina relaksējoši apstākļi, gan arī galamērķim jābūt pēc ispējas patīkamākam.
• 52% no aptaujātajiem neapmierina nokļūšana līdz lidostai un otrādi, tas nozīmē, ka lidostai kaut kas būtu jāmaina šajā ziņa, jo tā var tikt zaudēti vairāki klienti dienā.
• 42% jeb gandrīz puse respondentu labprāt izvēlas „AirBaltic”, kas ir gan izdevīgi lisostai gan valstij, jo šīs lidsabiedrības akciju turētāja ir Latvijas valsts un tādējādi tas ir izdevīgi.
• 84% aptaujāto uzskatīja, ka lidostai ir jāpaplašinās un, ka par ļaunu tas lidostai nenāktu, tas nestu tikai daudz klientu, naudas un atpazīstamības, un varbūt pat kā gaisa centra statusu ziemeļeiropā.
• Lidostai „Rīga” ir priekšrocības attiecībā pret citām Eiropas lidostām, tās ir, izdevīga ģeogrāfiskā atrašanās vieta, lielums un platība, serviss, lidostai ir potenciāls, lai kļūtu par vienu no vadošajām Eiropā.
• 84% respondentu uzskata, ka Latvijā vajag vēl kādu starptautisko lidostu, tas liecina, ka viņi nav apmierināti ar pašreizējo, vai arī tā gluži vienkārši nespēj apkalpot pietiekoši lielu cilvēku un kravu skaitu.
• Lidostas vienīgais šķērslis, lai paplašinātos un iegūt Eiropā vienas no lielāko lidostu statusu ir tas, ka lidostai nav pietiekami daudz teritorijas, lai tik daudz paplašinātos un neskaidrības ar esošo termināļu attīstību.
• 50% aptaujāto par lidmašīnas biļeti būtu gatavi maksāt vairāk par 50ls. Kas, protams, ir labi lidostai, jo viņiem tiek lielāki ieņēmumi no biļetēm un lielākas iespējas ko pilnveidot lidostā tādejādi attīstoties un gūstot izaugsmi.
• 85% aptaujāto lido ar kādu kopā, kas rada vēl lielākus ienākumus nekā, ja viņi lidotu vieni. Tā ir pozitīva iezīme, jo lidostai ir vairāk pārvadāto cilvēku un līdz ar to viņi gūst peļņu no kā ir iespējama ekonomiska izaugsme.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1323543
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties