Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:652487
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atpūtas vieta, ko mēs piedāvājam, atrodas pašā Austrumlatgales nostūrī, pasakainā vietā, ko ieskauj ezeri un meži, tas ir AAA rajona AAA pagastā, 310 km no Rīgas, līdz robežai ar Krieviju – 20 km.
Zemnieku saimniecība “AAA“ tika dibināta 1998. gadā. Galvenā nodarbošanās - lauku tūrisms. Saimniecība ir izvietojusies 8 hektāru platībā. Tas viss nācis mantojuma ceļā. Tās priekšteči bijuši lieli amatnieki, tāpēc lielākā daļa būvju no ārpuses ir saglabātas oriģinālā stāvoklī. Liela daļa zemes īpašuma robežojas ar AAA ezeru.. Ezers ietilpst publisko ezeru sarakstā. Tā platība ir 552 ha. Tajā mīt tādas zivis kā asari, līdakas, raudas, plauži, līņi, vēdzeles, arī vēži. Peldēšanās vieta ir ar lēzenu krastu, kas ļoti piemērota maziem bērniem.
Jau no paša sākuma mums ir cieša sadarbība ar tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs”. Regulāri apmeklējam viņu piedāvātos seminārus kā arī izmantojam pieredzes apmaiņas braucienus. Kopš 2002. gada esam asociācijas biedri. Sadarbība notiek arī ar vietējo AAA tūrisma aģentūru. Saimniecībai ir piešķirts Zaļais sertifikāts un Kvalitātes sertifikāts. Ar panākumiem esam piedalījušies vairākos konkursos. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties