Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:457188
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 21 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pasaule ir krāsaina. Krāsa – tā ir atstarota gaisma. Kaut gan ikdienā mēs par to daudz nedomājam, ikviens no mums atrodas nemitīgā krāsu ietekmē, jo katra krāsa atšķirīgi iedarbojas uz cilvēka smadzenēm. Kad mēs redzam kādu krāsu, mūsu smadzenēm pienāk noteikts signāls. Piemēram, ļoti spilgtas, košas un spožas krāsas iedarbojas uz to smadzeņu daļu, kas atbild par muskuļu darbību un kustību sistēmu.
Krāsas jau pastāv sen, to vēsture ir plaša un patiesībā pat nespējam iedomāties pasauli bez krāsām, jo visam ir kaut kāda nokrāsa, kas atšķir to no pārējām lietām. Katru priekšmetu cilvēks redz konkrētās krāsās. Ar to sastopamies katru dienu, mēs varam redzēt ar acīm katra priekšmeta vai lietas krāsu. Tā arī veido tēlu par konkrētu lietu un veidolu visam. Cilvēkam ir svarīgas krāsa, jo viņš, piemēram, izvēlas istabas sienu krāsas, apģērba, pierakstu burtnīcas vai pildspalvu krāsas. Vairākos gadījumos tas notiek apzināti, bet bieži vien arī neapzināti.
Šī tēma man ir svarīga, jo aizdomājos, cik ļoti var mainīties manas sajūtas ieejot dažādās telpās. Neapzināti daži mācību kabineti man liekas patīkami un tajos man ir labas koncentrēšanās spējas. Es arī interesējos par to, kā varētu uzlabot savas spējas mācību procesā. Bieži vien arī izvēlos noteiktas krāsas klades, jo man tās liekas patīkamas un ar konkrētu mācību priekšmetu kopā saistošas. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties