Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:685534
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Verbālā komunikācija    4
  Neverbālā komunikācija    6
  Nobeigums    8
Darba fragmentsAizvērt

Tā kā cilvēciskām būtnēm nākas pielāgoties savai apkārtējai videi, viņiem ir nepieciešama iespēja kontaktēties vienam ar otru. Jebkura sociālā mijiedarbība ietver sevī komunikāciju. Komunikācija ir ļoti svarīga un neatņemama sastāvdaļa cilvēka ikdienā. [ 2 ] Komunikācija – tas ir process, ar kura palīdzību cilvēki viens otram nodod informāciju, idejas, uzskatus un garīgās izjūtas. [ 2 ], [ 3 ] Ja cilvēkam nepiemistu spēja komunicēt, viņš tiktu ieslēgts savā personīgajā pasaulē. Pateicoties komunikācijai mums ir iespēja nodibināt saikni vienam ar otru, apvienojot “nosūtītāja” un “uztvērēja” ziņojumus. Ar komunikācijas palīdzību cilvēki sasniedz sociālus mērķus. Komunikācija palīdz cilvēkiem koordinēt sarežģītu grupas darbību un ir konsitucionālās dzīves izpausme. [ 2 ] Terminu komunikācija, psiholoģijā var nosaukt par saskarsmi. Tāpat kā saskarsme, komunikācija iesaista sevī visus verbālos un neverbālos procesus, ar kuru palīdzību cilvēks nosūta un uztver ziņojumu. [ 2 ] Cilvēkam ir nepieciešams sazināties, būt kontaktā vienam ar otru, lai saņemtu un nosūtītu informāciju, kura palīdz gan pielāgoties, gan stabili eksistēt pasaulē, sasniegt dažādus mērķus, būt nepārtrauktā saskarsmē ar apkārtējo sabiedrību.
Komunikācija jeb informācijas nodošana un saņemšana cilvēku vidū ir daudz aktīvāka nekā dzīvnieku vidū un šai darbībai cilvēks izmanto ļoti dažādas komunikācijas iespējas. Liela atšķirība no dzīvniekiem ir arī tā, ka cilvēks ir spējīgs izmantot dažādus tehnoloģijas sasniegumus, lai vērstos pie masu auditorijas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties