Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:880195
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Metožu produkta virzīšanai tirgū analīze un izvēle.    4
1.1.  Krītpapīra „Neo Art” raksturojums.    17
1.2.  Jaunā produkta- krītpapīra „Neo Art ” virzības plānošana.    18
2.  Uzņēmuma darbības un produktu raksturojums.    21
3.  Izmaksu plānošana jaunā produkta virzīšanai tirgū.    28
4.  Efektivitātes novērtējums.    31
  Secinājumi un priekšlikumi.    34
  Izmantotās literatūras saraksts.    35
Darba fragmentsAizvērt

Attīstoties mūsu valsts ekonomikai un saimnieciskajai darbībai, veidojoties arvien jauniem un perspektīviem uzņēmumiem, tomēr vērojams, ka ne visu uzņēmumu attīstība, sasniegumi un tālākā virzība ir līdzīga.
Rodas daudz jautājumu, par to, kas tad ir viena vai otra uzņēmuma panākumu pamatā, kādas ir svarīgākās nepieciešamās iezīmes uzņēmuma plānos, vadībā, stratēģijā, kas ļauj sasniegt teicamus vai labus rezultātus.
Šī kursadarba mērķis ir izpētīt, cik efektīva ir jaunā produkta virzība firmā
”Ceļavējš”’, kādi ir kopējie jaunā produkta virzības un noieta veicināšanas pasākumi un to efektivitāte. Lai sasniegtu augstākminēto mērķi, darbā tiek risināti būtiski uzdevumi raksturojot virzības mērķus, konkrēti plānojot virzības programmu tieši jaunajam produktam- krītpapīram” Neo Art”,ievērojot konkrētās kompānijas īpatnības un aprēķināt izmaksas reklāmas labākai efektivitātei, kā arī izvēloties primārās virzīšanas metodes.Kursadarbā iekļāvu mārketinga darbinieku izstrādāto projektu par jaunā krītpapīra iepazīstināšanu ar potenciālajiem pircējiem. Kursadarbā ir apkopota un skaidrota jaunā produkta virzība viena gada laikā, kā arī iegūtā pieredz un situācijas apskats vienā no lielākajām papīra vairumtirdzniecības firmām. Situācijas analīze un dati ir reāli iegūti (iespējas robežās) un pēc tam sistematizēta informācija. Līdz šim nopietni projekti, klientu aptaujas, tirgus pētīšana kopumā netika veikta. Tātad, šim konkrētajam uzņēmumam un tā attīstībai ir sava, īpaša specifika un tādai būtu jābūt arī tā produktu virzības stratēģijai, mārketinga un pārdošanas, loģistikas darbinieku rīcībai un motivācijai produktu virzības jomā.
Atzīstot, ka viss iesāktai jaunajā darba vietā ir pats sākums, tomēr jau izveidota spējīga darbinieku komanda, izstrādāta konkrēta darba stratēģija un plāni tuvākajam un tālākajam laikam. Rezultāti ir jūtami un labi, kā pierādijums tam, ka darbība notiek pareizajā virzienā. Par mārketinga darba metodēm, situācijas analīzi, būtiskāko produkta virzīšanas metožu meklēšanu rezūltātu un efektivitātes novērtēšanu tad aeī būs aprakstīts šajā kursadarbā.
Ņemot vērā pētījumu aktualitāti un nepieciešamību, darbs turpinās katru dienu, arvien atklājot jaunas tēmas pētijumiem un analīzei, apstiprinot vai noliedzot izvirzītos jautājumus un to nepieciešamību risinājumam.
Kursadarbs uzrakstīts, pamatojoties uz publikācijām, periodiku, speciālo periodiku, mācību literatūru. Svarīgākā izmantotā literatūra kursadarbā ir V. Praudes un J. Beļčikova „Mārketings”, H.Dideriha „Uzņēmuma ekonomika” un J.Ē.Niedrīša otrais papildinātais izdevums „Mārketings”. Šajos izdevumos iegūtā informācija bijapamats un teorija, uz kuru arī tika balstīti pasākumi darbā un kura tiks izmantota arī kursadarba izstrādē.
Daudz tika izmantotas preses publikācijas, dažādi pārskati un analizēta citu produktu virzība, kā arī informācija no konkrētā uzņēmumai ekšējiem darbības pārskatiem, galvenokārt, par pēdējiem diviem gadiem.
Šoreiz darbā lielākā uzmanība būs pievērsta tieši mārketinga virzības jaunā produkta kompleksam, atsevišķu metožu jaunā produkta virzīšanai tirgū analīzei un efektivitātes noteikšanai, kā arī mārketinga pasākumu izstrādei.
Kursadarbā mēģināts parādīt pareizi izstrādātu metožu produkta virzīšanai tirgū nozīmi, to iedzīvināšanu konkrētos pasākumos un situācijās. Ļoti svarīga ir efektivitātes novērtēšana, ņemot vērā visus iepriekš minētos faktorus. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1195094
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties