Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:787669
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 17 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 20. gs. (1900. - 1999. g.)
2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma apraksts    3
1.1.  A/S "Rīgas Piensaimnieks” uzņēmuma apraksts    3
1.2.  Produkcija    4
2.  Polijas mārketinga vides analīze    8
2.1.  Ģeogrāfiskais apraksts    8
2.2.  Demogrāfiskais apraksts    9
2.3.  Ekonomiskais faktors    10
2.4.  Sociālais faktors    11
2.5.  Kultūras faktors    11
3.  Latvija mārketinga vides analīze    14
3.1.  Makro vide    14
3.1.1.  Demogrāfiskais faktors    14
3.1.2.  Ekonomiskais faktors    16
3.1.3.  Sociālkultūras faktors    19
3.1.4.  Politiski tiesiskais faktors    21
3.2.  Mikro vide    22
3.2.1.  Konkurenti    22
3.2.2.  Kontaktauditorijas    23
3.2.3.  Piegādātāji    23
3.2.4.  Starpnieki    23
3.2.5.  Klienti    24
4.  Sadarbības vide    25
5.  Nobeigums    29
5.1.  SVID analīze    29
5.2.  stratēģijas    30
  Secinājumi un priekšlikumi    31
  Izmantotās literatūras avoti    32
Darba fragmentsAizvērt

A/S "Rīgas Piensaimnieks" ir dibināts 1993. gadā un trīspadsmit gadu laikā kļuvis par vienu no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas savu produkciju realizē ne tikai vietējā tirgū, bet arī sekmīgi eksportē uz 30 valstīm visā pasaulē. "Rīgas Piensaimnieks" ir izveidojis daudzas veiksmīgas preču zīmes, tostarp tādas kā - "Kārums", "Zilonītis", "Pērle", "Dzintars", "Jungle Pop", "Divi gaiļi", "Fabio" u.c. A/S "Rīgas Piensaimnieks" ir uzticams sadarbības partneris piena ražotājiem un uzņēmuma sadarbības partneriem visā pasaulē. Uzņēmuma auditētais apgrozījums 2006. gadā bija 25,02 miljoni latu.
Pārtikas produktu tirgū pircēju izvēli nosaka tādi faktori kā augsta kvalitāte, produkta veselīgums, drošība, nekaitīgums, konkurētspējīga cena.
A/S “Rīgas Piensaimnieks” strādā atbilstoši gan Latvijā, gan Eiropā pieņemtajām kvalitātes prasībām, ko apliecina produkcijas kvalitātes vadības sistēmas kontroles sertifikāti, kurus izsniegušas starptautiski atzītas sertifikācijas institūcijas. Rīgas Piensaimnieks ir pirmais no piena pārstrādes uzņēmumiem Baltijā, kas saņēmis HACCP sertifikātu un ISO 9001 sertifikātu.
Patlaban uzņēmums ražo aptuveni 100 dažāda veida piena produktus (Adobe Acrobat PDF fails, 7.59mb izmērs), kurus pārdod gan vietējā tirgū, gan arī eksportē uz Baltijas valstīm, Eiropu, Ameriku. Uzņēmuma ražotie biezpiena sieriņi Kārums, Brokastu sieri, jogurti Zilonītis un kausētie sieri Dzintars ir saņēmuši godalgas starptautiskajās izstādēs. Papildus tradicionālajam piena produktu sortimentam, kas tiek ražots no augstvērtīgām vietējām izejvielām, Rīgas Piensaimnieks ražo arī Horeca produktus un augļu saldējumu Jungle Pop, kas uzskatāms par vienu no veiksmīgākajiem Latvijas eksportproduktiem.
Pateicoties tam, ka uzņēmumā darbojas kvalitātes vadības sistēma, strādā profesionāli darbinieki, nepārtraukti tiek investēti līdzekļi uzņēmuma attīstībā un jaunās tehnoloģijās, Rīgas Piensaimnieks klienti un sadarbības partneri var būt pārliecināti par uzņēmuma ražoto produktu visaugstāko kvalitāti.
  Apstiprinājums tam, ka Rīgas Piensaimnieks strādā atbilstoši gan Latvijā, gan Eiropā pieņemtajām kvalitātes prasībām, ir produkcijas kvalitātes vadības kontroles sertifikāti, kurus izsniegušas starptautiski atzītas sertifikācijas institūcijas.
1999. gada novembra beigas Rīgas Piensaimnieks pabeidza ieviest EFSIS standartu - Eiropā un citur pasaulē atzītu pārtikas nekaitīguma kvalitātes vadības sistēmu atbilstoši Eiropā akceptētajam "Tehniskajam standartam uzņēmumiem, kas piegādā pārtikas produktus", kas ietver HACCP prasības, daļu ISO – 9000 kvalitātes vadības sistēmas un ISO – 14000 vides vadības sistēmas prasības. Sertifikātu piešķīra starptautiski atzīta Lielbritānijas sertifikācijas firma EFSIS. Regulāras uzņēmuma darbības pārbaudes arī pēc sertifikāta piešķiršanas nodrošina nepārtrauktu EFSIS standarta ievērošanu un uzņēmuma darbības attīstību.
Rīgas Piensaimnieks ir arī saņēmis LATSERT atbilstības sertifikātu, ka apliecina, ka produkcija, tās ražošanas procesi un iekšējās kontroles sistēma tiek regulāri inspicēta un, ka produkcija tiek ražota, ievērojot Latvijas Republikā noteiktas higiēnas un drošuma prasības.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1126705
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties