Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:902546
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Raksts par mežtehnikas tirgus līdera Latvijā SIA MTC savu pozīciju nostiprināšanu, ieguldot 1 miljonu Ls nesen izveidotā servisa centrā Rīgā.
Labi saskatāma šinī rakstā ir uzņēmuma funkcionālās stratēģijas izmantošana. Uzņēmums veicis mārketinga izpēti, izvietojot savas filiāles reģionos, kuros šī tehnika ir pieprasītākā un galveno servisa centru Rīgā, tā kā šis reģions esot lielākā tirgus daļa, lai gan iepriekšējā servisa vieta Ogre likusies ideāla vieta. No ražošanas efektivitātes viedokļa šeit jāmin ekonomija uz apjoma rēķina, tā kā uzņēmuma prezidents uzsver, ka pie dotajiem konkurences apstākļiem galvenais ir izmantot iespēju samazināt servisa izmaksas vai vismaz tās noturēt esošo līmenī.
Uzņēmums lielu vērību pievērš konkurences situācijai un apzinās savas iespējas, esot vienīgajam mežtehnikas uzņēmumam ar tik plašu tehnikas ražošanas spektru. Balstoties uz šo faktu, MTC tendēts uz kvalitātes paaugstināšanu, jaunievedumu ieviešanu, apmierinot klientu vēlmes, tādā veidā radot konkurētspējīgo priekšrocību. To uzņēmums grasās panākt, izmantojot savus trumpjus – ISO sertifikātu, kas pierāda kvalitātes vadības sistēmas attīstību, piedāvājot klientiem tehnikas garantijas apkopi apmācīta personāla vadībā, lielu rezerves daļu noliktavu. Šie minētie jaunievedumi pierāda uzņēmuma funkcionālās stratēģijas izmatošanu, tā kā, veicot pētījumus, vadība vēlas palielināt uzņēmuma efektivitāti.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1209237
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties