Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
7,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:941197
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.09.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šajā darbā tiks izskatīti jautājumi par 626 Mazda motora iesmidzināšanas sistēmas diagnosticēšanu un ekspluatācijas laikā novērotām kļūdām, kas tiks papildināts ar praktisko daļu, kuru pēc tam varēs izmantot, kā mācību līdzekli nākamie šim aroda apmācāmie.
Piecu gadu ražošanas laikā 626 Mazda ( GC ) tika uzstādīta vesela palete dažādu motoru ar visādam barošanas sistēmām. Piemēram, populārais pie mums 2.0 – litrīgais benzīnmotors tiek aprīkots gan ar karburatoru, gan ar iesmidzināšanas sistēmu EGI ( kas faktiski ir aizņemts no Bosh L-Jetronic sistēmas ). Tālāk tiks apskatīta tikai iesmidzināšanas sistēma, jo karburators jau ir morāli novecojis, kā arī stingrāku eiro normu ievešanas rezultātā kļuva pārāk dārgi, to uzlabot, un neefektīvi, jo tas mazināja šīs sistēmas mūžu.
Pie mums vairākums pērk nevis jaunas, bet second hand mašīnas, kuras paši savām rokām bieži taisa vai arī ar paziņu palīdzību, un, ja ar atslēdznieku darbiem bieži problēmu nav ( nomainīt piekares elementus, bukses pirkstus utt.), tad, kad runa aiziet par iesmidzināšanas sistēmām, tad jau ir vajadzīgas specifiskas zināšanas un iekārtas.
Izejot no darba specifikas, darba uzdevums sevī ietver:
Iesmidzināšanas sistēmas sīks apraksts;
Motora iesmidzināšanas sistēmas diagnosticēšanas paņēmieni;
Iesmidzināšanas sistēmas ekspluatācija;
Iesmidzināšanas sistēmas ekspluatācijas laikā novēroto bojājumu novēršana;
Tehniskās literatūras apskats;

1. Pētāmas problēmas pamatojums

Mūsdienu automobilis ar katru dienu kļūst ar vien kompjuterizētāks un sarežģītāks; liels daudzums papildsistēmu, kas nodrošina motoram normālu strādāšanu, ka ari atbilstoša līmeņa komfortu un drošību ik sekundes izsekojot daudz un dažādu devēju radītājus, analizējot to radītājus un ar izpildmehānismu palīdzību regulējot šo sistēmu darbību , turot to darbību izgatavotajam uzdotos rāmjos.
Tiešas iesmidzināšanas sistēma pirmo reizi tika pielietota vel 50 – gados vācu uzņēmumam Mersedes, leģendārajam rodsterim 300 SL. 90 gadu vidu korporācija Mitsubishi saka aprīkot automobiļus kas bija domāti iekšējam tirgum Japānai ar tiešas iesmidzināšanas motoriem kļūstot par šis tehnoloģijas atdzimšanas aizsācējiem. Kaut ari mūsdienu motoram ir liela atšķirība no sava Eiropas pēcteča un ir sevi apvienojis lielu daudzumu jauno tehnoloģisko ideju un piedejo elektriskos jauninājumus iesmidzināšanas sistēma, ar ko tik lepojas Japāna. Piekrītiet, pat grūti iztēloties visus šos procesus kas notiek motora vadības sistēma ik sekundi mūsdienu automobili.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1169096
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties