Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Somija (Viesu apkalpošana izmitināšanas un apkalpošanas mītnēs)
Prezentācija vidusskolai11
JaunsApskatīt -
Apskatīt
-
Don't Eat the Globe 2023
Prezentācija vidusskolai15
Apskatīt -
Apskatīt
-
Cooking a mushroom soup
Prezentācija pamatskolai6
Apskatīt -
Pancake Day
Prezentācija vidusskolai15
Apskatīt -
Eating culture in the UK
Prezentācija vidusskolai21
Apskatīt -
Apskatīt
-
Sanitārie pārkāpumi ēdināšanas uzņēmumā
Prezentācija augstskolai7
Apskatīt -
Kefīra ražošanas tehnoloģija
Prezentācija vidusskolai10
Apskatīt -
Auksto uzkodu pasniegšana
Prezentācija pamatskolai90
Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas produktu apstrādes metodes
Prezentācija augstskolai38
Apskatīt -
Izmaiņas izstrādājumu cepšanas laikā
Prezentācija vidusskolai17
Apskatīt -
Krēmu pagatavošana, to raksturojums
Prezentācija vidusskolai23
Apskatīt -
Kvalitātes rādītāji un prasības
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Krēmi un to klasifikācija
Prezentācija vidusskolai20
Apskatīt -
Maizes gatavošanas pamatprincipi
Prezentācija vidusskolai60
Apskatīt -
Izejvielas maizes gatavošanai
Prezentācija vidusskolai19
Apskatīt -
Pārtikas rūpniecība
Prezentācija vidusskolai12
Apskatīt -
Gruzijas virtuve
Prezentācija pamatskolai23
Apskatīt -
Milti
Prezentācija pamatskolai43
Apskatīt -
Apskatīt
-
Karstie dzērieni
Prezentācija pamatskolai10
Apskatīt -
Vielas pārtikas produktos – tauki
Prezentācija vidusskolai9
Apskatīt
