Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:737368
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.11.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas tas ir?
Milti – pulverveida masa.
Miltus izmanto maizes, makaronu, pelmeņu pagatavošanā kā arī konditorejas izstrādājumu pamata izejviela.
Miltus iegūst sasmalcinot labības graudus, zirņus, riekstus, pupas, saknes, augu sēklas.

Pats vārds ‘’milti’’ ir cēlies no pagātnes divdabja ‘’milts’’ jeb daudzskaitlī ‘’milt’’(kas nozīmē - drupināt, malt). …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties