Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,54 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,45
Pirkt
Identifikators:956682
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzturvielas
Sviests satur 84% piena tauku, nedaudz olbaltumvielu un 14% ūdens. Sviestā ir daudz A un D vitamīna. Minimālais tauku saturs sviestā ir ne mazāk kā 82,5 %, maksimālais ūdens saturs – ne vairāk kā 16 %.
Piena produkti ir pilnvērtīgo olbaltumvielu viegli izmantojamo piena  tauku un  minerālvielu (sevišķi kalcija), kā arī vitamīnu avots cilvēka uzturā.

Uzglabāšana
Sviests ļoti ātri uzsūc apkārtējās vides smaržas, tāpēc tas jāuzglabā tīrās, labi vēdināmās telpās, vēlams – stikla, neglazēta māla vai akmens podos un trauciņos.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Sviests, tā ražošana un uzturvērība”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/956682

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties