Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:462863
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Austersēnes
uzskata par delikatesi.
100 gramu austersēņu satur 11 kaloriju.
Austersēnes var izmantot svaigas salātos, grilēt, cept, sautēt, vārīt, marinēt un sālīt.
Nav jātīra, pēc sagriešanas nekļūst melnas, savu krāsu zaudē tikai karsējot. Ja tās cep ilgāk par 2–3 minūtēm, sēnes saraujas.

Samtainās ziemenes( enoki)
Populārās Āzijas valstu virtuvēs ir ar maigu garšu un kraukšķīgas
Bieži izmanto salātu garnēšanai, sviestmaizēm
vārot zupu
gatavojot dārzeņu
gaļas ēdienus.
Diētisko šķiedrvielu, dzelzs,
vara, folijskābes, fosfora
kālija avots.

Kaltētas sēnes
Viskvalitatīvākās – kaltētas baravikas
Kaltētas baravikas satur aptuveni 13,6% tauku, marinētas sēnes satur ap 3,5%. Olbaltumu - vairāk nekā gaļā. Svaigas baravikas satur aptuveni 3,7% olbaltumu, bet kaltētas – 27,6%. Baraviku buljons ir septiņas reizes vērtīgāks par gaļas buljonu.
1 kg kaltētu baraviku var pielīdzināt 3 kg gaļas, 3 kg zivju, 5 kg kartupeļu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1371808
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties