Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,59 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,90
Pirkt
Identifikators:652854
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Cukurniedres
Cukurniedres ir pirmie augi, no kuriem ievāca cukuru. Cukurniedres ir izveidojušās no dažādām graudzāļu šķirnēm

Cukurbietes
Cukurbietēm ir liela nozīme tautas saimniecībā. No tām iegūst cukuru – vienu no galvenajiem pārtikas produktiem. Cukurbiešu sula satur 16 – 20 % saharozes.

Cukura rafinēšana
Cukura rafinēšana ietver piemaisījumu atdalīšanu un cukura balināšanu. Parasti tiek veikts process, kurš ietver afinēšanu (sajaukšanu, centrifūgēšanu), kausēšanu, dzirdrināšanu, balināšanu, iztvaicēšanu, kristalizāciju un beigu apstrādi.

Atrašanās dabā
Dabā saharoze sastopama augļos, dārzeņos,bet visvairāk ir cukurniedrēs un cukurbietēs.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,93 €
Materiālu komplekts Nr. 1330722
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Saharoze”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/652854

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties