Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,33 (11%)
Cena ar atlaidi*:
2,66
Pirkt
Identifikators:953377
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Fruktoze
Fruktozi plašāk pazīst kā augļu cukuru, arī fruktoze organismā var pārvērsties par glikozi (šis process notiek aknās un zarnās). Fruktozi bieži iesaka lietot cilvēkiem, kuriem nav ieteicams lietot parasto cukuru jeb saharozi, piemēram, cukura diabēta slimniekiem. Bieži vien fruktoze pārtikas produktos ir sastopama kopā ar citiem ogļhidrātiem, piemēram, medū – ar saharozi un glikozi.
Fruktoze
Vienkāršs cukurs
Balts
Kristālisks
Salds (saldākais no visiem cukuriem, 1,5 reizes saldāka par saharozi un 3 reizes saldāka par glikozi )

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,14 €
Materiālu komplekts Nr. 1134363
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Fruktoze”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/953377

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties