Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,51 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,48
Pirkt
Identifikators:395398
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.03.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Jogurts   
2.  Aisargrstruktūras   
3.  Metodes   
4.  Rezultāti   
5.  Probiotiskās baktērijas   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pienskābes baktērijas strauji attīstās raudzēšanas procesā.
Aizsargkultūras pievienošana labvēlīgi ietekmē jogurta uzglabāšanas laiku.
Bifidobaktēriju attīstības intensitāte bez aizsargkultūras pievienošanas raudzēšanas procesa laikā pieaug straujāk.
Probiotisko baktēriju attīstības intensitāte uzglabāšanas laikā samazinās baktēriju proteolītisko īpašību dēļ.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,06 €
Materiālu komplekts Nr. 1371338
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Probiotisko baktēriju attīstība piena fermentācijas procesā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/395398

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties