Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:679659
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Preču zīme -ir simbols jeb zīme, kuru ražotājs izmanto, lai atšķirtu savu preci vai pakalpojumu no citām precēm un pakalpojumiem. Preču zīmes palīdz patērētājiem un citiem uzņēmumiem atpazīt preci vai pakalpojumu un asociēt to ar uzņēmuma kvalitāti un slavu. Kļūst skaidrs, ka patiesībā tas nav tik vienkārši. Izveidot labu preču zīmi ir liela māksla, un tā ir nopietni apsverama investīcija. Uz mirkli padomājiet, ar kādu simboliku jums asociējas sporta kurpes, hamburgeri, mobilie telefoni vai degviela – un jūs redzēsiet, kāds spēks ir preču zīmē. Galu galā, daudzos gadījumos tas ir tieši tas, kas izšķir pirkt vai nepirkt – daudz vairāk, nekā tehniski precīza informācija par preci vai pakalpojumu. Uzņēmuma īpašniekiem un vadītājiem ir svarīgi atcerēties, ka viņu preču zīmes ir uzņēmuma seja, kas ne tikai ļauj patērētājiem atšķirt preci no citām, bet arī dod signālus par piedāvātās preces kvalitāti. Apmierināts pircējs, visticamāk, arī nākamreiz izvēlēsies patīkamo preci, atpazīstot to pēc tās preču zīmes un sagaidot līdzīgu kvalitāti.
Preču zīmes var būt vārds vai vārdu savienojums, logo, krāsas, formas, skaņas vai dažādas šo elementu kombinācijas kas veido uzņēmuma atpazīstamību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties