-
Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti
Līmenis:
Augstskolas
Literatūras saraksts:
Nav
Atsauces:
Nav
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ➞ ietaupīsi −4,97 €
- Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti
- Produkta raksturojums - "Rīta" jogurts
- Room service Grieķijas pieczvaigžņu viesnīcā
Materiālu komplekts Nr. 1162326
Nosūtīt darbu e-pastā
Tavs vārds:
E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:
Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Piena produktu ražošanas mikrobioloģiskie aspekti”.
Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/591823
Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/591823
E-pasts ir nosūtīts.