Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,66 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,83
Pirkt
Identifikators:859747
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dažādu ēdināšanas uzņēmumu ēdienkaršu raksturojums
Izvēlētie ēdināšanas uzņēmumi:
Restorāns “Vincents” Elizabetes iela 19, Rīga, LV-1010 martins.ritins@restorans.vincents.lv
Picērija “Vairāk saules” www.vairaksaules.lv
Krodziņš “Blondie” Adrese : Dzirnavu 41 , Rīga
Bistro, Kafe "ĒRMANITIS" Rēzeknē, Latgales ielā 28
Restorāns “Vincents”
Piedāvātais produktu sortiments:

Zivis 4veidi (laši, siļķes, mencas, tunzivis, zuši, zandarti, Svētā Pētera zivis, austeres)
Gaļa 5 veidi(tradicionālie latviešu ēdieni-cūkas speķis ar zirņiem, dažādi sezonālie medījumi(stirnas, pīļu aknas, jaunlopa gaļa(piena sivēni), Īrijas jēra ribiņas, steiki
Piedevas 7 veidi(Karsti sakņu dārzeņi, Diļļu jaunie kartupeļi,
Penne ar trifelēm duxelles, Pilāva rīsi, Kartupeļu friti gaumē)


Deserti 9(Mango tiramisu ar vaniļas pupiņu saldējumu un svaigo ogu mērci; Sorbetu izlase Saldējumu izlase orhideju ziedu- ledus traukā; Ananāsu kannelloni ar citrusaugļu lauku biezpienu; Krēms brilē ar ogu simfoniju; Karsts šokolādes fondāns ar pistāciju saldējumu)
Tradicionālā latviešu virtuve 10 ēdieni(Rupjmaize ar kaņepju sviestu un speķa pīrādziņiem; Elejas siers brilē ar marinētām rozīnēm lauku medus kviešu degvīnā; Ķirbju un grūbu risoto; «Viena diena savvaļas laša dzīvē»; Maigi sālīta siļķe ar bietēm un lauku vistas olu; Lauku cūkas speķa karpačo ar pelēkiem zirņiem; Meža ogu pīrāgs ar viršu medus saldējumu; Mencas fileja rudzu maizes garozā; Latvijas s ezonālais medījums ar mežogu portvīna mērci; Meža ogu pīrāgs ar viršu medus saldējumu)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ēdienkaršu analīze ēdināšanas uzņēmumos”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/859747

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties