Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,38 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,11
Pirkt
Identifikators:840422
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atrašanas vieta: Brīvības gatve 372 (t/c "Alfa")
Ēdienkarte: Restorans piedava pilnu ēdienu sortimentu



Indiešu virtuve:
aukstas/karstās uzkodas;
kārstie ēdieni;
deserti;
Īpaša uzmanība tiek pievērsta:
dārzeņu ēdieniem;
indiešu nacionāliem ēdieniem;
indiešu tradicionālāi maizei;
rīsu ēdieniem;
Dzērieni:
indiešu tradicionālajie bezalkoholiskie dzērieni; alus;
stiprināto alkoholisko dzērienu nav

Sagatavošanas veidi:

izejvielu pirmapstrāde (zivju un jūras
produkti, dārzeņi, augļi, gaļa, siers,
garšvielas, olas)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Piecu ēdināšanas uzņēmumu raksturojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/840422

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties