Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:630062
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vīnogas un mieži – salīdzinājums Savienojumi ar sensorām īpašībām
Petunidīns – antocianidīns, dod tumši sarkanu un violetu krāsu vīnam. Nosaukums radies no puķes – Petunia.

Vīnogas un mieži – salīdzinājums Savienojumi ar sensorām īpašībām
Mailarda reakcija – saukta par «brūnēšanu», karamelizāciju. Mailarda reakcija ir ļoti sarežģīta reakcija, kuras galaprodukti ietver pigmentus, kas rada krāsojumu un aromātu. Iesalā ir daudz aminoskābju un cukura, tāpēc ir iespējami ļoti daudz dažādu savienojumu, kuri dod alum tam raksturīgo garšu un krāsu.

Vīnogas un mieži – salīdzinājums
Secinājumi
Vīnogas ir plaši izplatīts un daudzveidīgi izmantojams produkts cilvēka uzturā, satur daudzus vitamīnus un minerālvielas.
Mieži ir viena no senākajām kultūrām, kura mūsdienās ir nepelnīti piemirsta. Tie satur daudz minerālvielu un šķiedrvielu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties