Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,38 (11%)
Cena ar atlaidi*:
3,11
Pirkt
Identifikators:106035
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Zinātniskā darba mērķis:
Noteikt sausā ierauga ietekmi uz klasiskās rudzu maizes kvalitāti
Zinātniskā darba uzdevumi:
Izvērtēt sausā ierauga un dabīgā ierauga mikrofloras atšķirības
Izstrādāt ieteikumus sausā ierauga izmantošanai klasiskās rudzu maizes gatavošanā
Noteikt ierauga, plaucējuma un mīklas fizikāli - ķīmiskos rādītājus
Novērtēt rudzu maizes fizikāli - ķīmiskos rādītājus
Veikt rudzu maizes sensoro novērtēšanu…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pētījums par sauso ieraugu izmantošanu rudzu maizes gatavošanā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/106035

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties